Меню Затваряне

6Rainbow използва най-мощния елемент на майката природа – вода, за да отстрани мръсотията и миризмата, връщайки само естествено чист въздух във вашия дом.

Премахване на прах от мебели в 40 см. дълбочина, пясък от килими и намаляване на акарите в матраците и столовете. Силата на Rainbow се крие във вибрационното и дълбочинно почистване на меките повърхности, използването на воден филтър, и най-важното – премахването на основния причинител за алергиите и астмата – акарите.

Свикнали сме да мислим за замърсяването на въздуха като нещо, идващо отвън – смог, мъгла, лека мараня. Но истината е, че въздухът вътре – в дома, офиса и в цялата сграда може да е по-замърсен дори от този навън. Към външните замърсители у дома се добавят оловото (от домашния прах), формалдехид, радон, дори летливи химикали от популярните средства за почистване. Някои замърсители се внасят вкъщи с влизането и излизането. Други влизат с новите матраци или мебели, с препаратите за килимите или с боята по стените.

В целия този микс ще намерите и микроскопични акари – основен алерген, както и пръст и купчини пърхот от домашните любимци. Дори да нямате такъв у дома, това не означава, че не го внасяте отвън – днес това е един от т.нар. обществени алергени. Собствениците на домашни животни го разнасят по дрехите си и го разпространяват навсякъде през деня.

Тава става с помоща на уникална система на Rainbow за филтриране с вода която улавя типичната за домакинството мръсотия, докато останалите микроскопични частици се улавят от HEPA Neutralizer филтърна система. Тази двустепенна филтрация премахва почти 100% от мръсотията и замърсителите на дома ви.

rainbow-images-detail-accssesories-1_fit-galimg

Rainbow може да Ви осигури най-качествено обезпрашаване, изпиране и подсушаване с гаранция за по-здравословна и благоприятна среда.

Системата Rainbow създава ненадминати нива на чистота и подобрено качество на живот за всеки, които живее в среда почистена с Rainbow. Това може да звучи малко нелепо, но докато не видите как работи Rainbow ще се убедите, че обикновените прахосмукачки само разпространяват прах в помещениета и околната среда, а и че традиционните методи за почистване просто не работят.

Почистването с Rainbow става без следи от прах, килимите не се нуждаят от допълнително почистване, като набитата мръсотия се отстранява трайно, а поддръжката на климатика в помещението е драстично намалена поради понижените нива на прах във въздуха. Меките мебели имат значително по-дълг живот и употребата на електричество е много по-ниска в сравнение към традиционните прахосмукачки.

Свържете се с нас за повече информация