Меню Затваряне

2“ЧИСТО МИ Е“ ЕООД е фирма, специализирана в сферата на професионалното почистване на домове, офиси и обществени сгради в град Пловдив с една от най-добрите системи за почистване в света – Rainbow.
Ние очакваме да изградим трайни взаимоотношения с нашите клиенти, за да отговорим по-добре на вашите нужди.
Ние възприемаме себе си като разширение на Вашата организация и за нас е гордост да се уверим, че са изпълнени Вашите нужди.
Постоянно отворена комуникация с нашите клиенти, заедно с нашите високо квалифицирани служители е това, което наистина ни отличава. Чрез процедурите за контрол на качеството, мерки за сигурност, указания за безопасност и професионално отношение ни позволява да постигнем целите си.
Нашата фирма осигурява изключително обслужване на разумни цени използвайки високо квалифицирани, внимателно проверени служители. Удовлетворението на клиентите е нашата първостепенна цел.
Срещите ни с Вас спомагат за предоставяне на най-високо качество на услугата, заедно с постоянното общуване на всеки един от нашите клиенти. Ние работим заедно с вас, за да получим по-задълбочено разбиране на вашите специфични нужди. Това ни позволява да персонализирате гъвкава програма, която ще работи най-добре за вас.

Независимо дали имате нужда от ежедневно, седмично или месечно обслужване или просто еднократна услуга, можете да разчитате на “ЧИСТО МИ Е“ ЕООД.

cropped-service1.png

Свържете се с нас за повече информация